lørdag den 13. april 2013

Stenalder Aftensmad - Pulled pork med coleslaw !

Aftensmad ! 


Så er vi noget til aftensmaden! Denne gang skal vi prøve kræfter med pulled pork og coleslaw salat. 
Denne ret smagte jeg første gang inde på http://www.memphisroadhouse.dk/ i Århus og det var bare så godt! Derfor skal vi have det igen. :D Normalt spiser man det også med fritter til, men det må vi undvære da det her er stenalder version.
Her er til 2 personer 

Ingredienser:

Colesslaw salat 
200g. revet gulerod 
200g hvidkål skåret i skiver 
3 spsk. cremefraiche 18 %
ca. 3 spsk. fed mayonnaise
1 tsk. dijon sennep
salt 
cayennepeber

Pulled pork 
500g pulled pork - købt marineret i Kvickly 
vand til at stege i
  

Fremgangsmåde

Man skal have rigtig god tid, hvis man skal lave denne ret, for den skal have mellem 8-10 timer i ovnen. Sæt den over i god tid! Forvarm ovnen på 110 grader. hæld lidt vand i fadet og sæt stegen i.

Når der er gået 8 timer så begynd og blande colesslaw salaten. Riv 200g gulerødder og hak 200g hvidkål. Bland det hele sammen med mayonnaise, cremefraiche, salt, peber og sennep. I stedet for sennep er der mange der bruger æblevineddike, men det havde jeg ikke noget af, så der virker sennep som et rigtigt godt alternativ. 




God appetit !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar