torsdag den 16. maj 2013

Stenaldetr aftensmad - Røræg med percille og spansk pølse !

Aftensmad !


Denne gang skal vi prøve at lave noget uden så mange grønsager, faktisk ingen :) Det er en ret der osse fungere godt til morgenmad hvis man halvere den. 
Her er til 2 personer !

Ingredienser 

6 æg 
1 bundt frisk percille
4 skalotteløg
225g spansk pølse 
peber 
1 dl fløde 38 % 
smør til stegning 

Fremgangsmåde 

Start med at fjerne skinnet fra pølsen og skær den i små stykker, den kan sagtens spise "rå" men jeg synes den smager godt stegt på panden.



Hak skalotteløgene og smid dem på panden med smøret så de lige bliver lidt bløde. Slå alle æg ud i en skål, bland peber og fløde i  og rør godt rundt så det bliver blandet. Hæl æggeblandingen på panden.



Hæk til sidst persillen og put det i inden æggemassen begynder at blive fast.

God appetit !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar