lørdag den 11. maj 2013

Forret - Butterdej med tomat og serrano skinke!

Denne lille ret er virkelig god som forret, det er ikke stenaldermad, men det smager virkelig godt! 
Husk at jeg har lavet til 10 mennesker

Ingredienser

1½ pakke butterdej fra Netto eller andet sted
3 dl græsk yoghurt 10%
2 tsk dijonsennep
8 spsk parmesan, revet
salt og peber 
3 rødløg, finhakket
2 fed hvidløg, finhakket
jomfruolivenolie
timian, 4 kviste (helst frisk men det virker fint med tørret)
250g tomater, grofhakket
10 skiver serrano skinke
(100g sorte olien) 

 

 Fremgangsmåde:

 Skær butterdejen ud i 4 aflange stykker og kom dem på en bageplade med bagepapir. 
Rør yoghurt sammen med dijonsennep

Vend alt rødløg med hvidløg, olivenolie og timian.





Smør parmesancremen på butterdejen i et tynd lag kom derefter løg blandingen og tomater på og hel over igen med olivenolie og parmesan.
Når de er færdige så tag dem ud og skær dem i stykker efter ønske og kom skinken på :)




God Appetit ! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar