onsdag den 5. juni 2013

Stenaldermad Aftensmad - Peberfrugter med kylling !

Aftensmad !

I dag skal vi have peberfrugter med kylling. Da der efterhånden findes så mange forskellige peberfrugter, snack peber, osv. så er det lige meget hvilke peberfrugter du vælger at bruge, bare vær kreativ og bruge de farver du kan lide. Kyllingen bliver bagt i ovnen så den er lidt blødere, jeg tilføjer næsten også altid vand eller fløde for at give den noget saft at suge til sig. Det er træls hvis kyllingen bliver for tør.
Her er til 2 personer

Ingredienser 

Bacon stegt på panden (kan undlades)
2 hele rødløg 
2 kyllingebryster
Fløde efter behov 
Cayennepeber 
Salt 
Stødt chili 
Paprika
Oregano
3 store peberfrugter (1 rød, 1 orange, 1 gul)

Fremgangsmåde

Start med at tænde ovnen på 210 grader 
Læg kyllingebrysterne,(mine er delt i 2 da de var lidt for store til fadet) i fadet og krydr med salt, cayennepeber, paprika, chili og fløde. Hak derefter det ene rødløg og læg ved rundt om kyllingen. 


Sæt dem i ovnen mellem 20-30 min, skær kyllingen op på det tykkeste sted hvis du er i tvivl om den er færdig efter 20 min. Alt skal være lyst, hvis du er usikker så giv den altid 5 min ekstra. 
Steg bacon på panden hvis det skal tilføjes til retten.  

Tag det andet rødløg og skær det i lidt grove stykker, brug bacon fedtet på panden og steg det ved lav varme så de ikke brander på. Løgne skal ikke blive helt bløde, de skal bare lige varmes igennem.
Hvis ikke der er stegt bacon så brug smør til stegning.


Skær derefter alle peberfrugterne til grove stykker og tilsæt dem til panden, de skal heller ikke steges bløde men kun have varmen. Efter lidt tid kan resten af fløde evt. bruges her. Det er efter smag. krydr med salt, cayennepeber, chili, oregano.



God Appetit !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar