fredag den 6. september 2013

Stenalderaftensmad - Hokkaido suppe !

Aftensmad !


Så starter vi langsomt op med en efterårsret. Det begynder jo desværre snart at blive meget koldt så derfor vil det være på sin plads med en suppe. Denne suppe er lavet med hokkaido græskar, men alle slags græskar kan bruges.
Denne ret er osse super nem, men da det er en ret tyk suppe så pas på, når du blender den, den kan godt "eksplodere" i gryden. 
 Her er til 2 personer

Ingredienser 

2 hokkaido græskar 
4-6 dl vand 
2 dl grøntsagsfond
salt
peber
  (chili hvis du er til det)
300g rejer 
smør

Fremgangsmåde

 Tag en stor gryde, hæld vand og grøntsagsfond i og få det op at koge. Imens du venter på vandet så skær hokkaido græskarne i passende stykker så de nemmere kan koges og blendes. 



Når vandet koger så kom alle græskar stykkerne i vandet og lad det koge i ca. 20 min. de skal gerne være helt bløde når du stikker en gaffel i dem. Derefter skal de blendes forsigtigt! det kan godt boble over og flyve alt for mange steder hen. 
 

Det kan godt blive lidt af noget gris, men det smager skønt. Til denne omgang har jeg stegt nogle rejer på panden ved siden af men kylling eller gris er osse et rigtig godt alternativ. Rejerne er stegt med salt, peber og masser af smør.

 God appetit !


Ingen kommentarer:

Send en kommentar